Nu måste jag ta tag i det här!

Har inte alls haft lust att uppdatera och skriva i bloggen, men nu gör jag ett försök!

En massa saker ahr hänt sen sist, jag har börjat plugga och Andy jobbar för fullt som rallare.
Huset är inte klart än, men det är värderat så vi vet hur vi ligger till.
Förhoppningen är att elektrikern snart har tid att dra elen på övervåningen och att tamburen/hallen blir isolerad så den går att använda.

Kanske kommer lite bilder sen på det vi gjort..

Dessutom har jag varit/är sjuk. Cappe smittade mej med ett virus så jag fick hjärnhinneinflammation, visserligen den ofarliga varianten, men den var inte så trevlig den heller!!
Fick vansinnigt ont i huvudet, hade haft lite ont i flera dar, men en kväll när jag la mej var det outhärdligt!
Hela natten hade jag ont, och jag trodde på riktigt att jag skulle dö där i sängen. Casper som haft hög feber sov så bra så jag ville inte väcka honom, och mobilen nådde jag inte. På morgonen kom Lua in och kunde då ge mej mobilen så jag kunde ringa efter hjälp. Fick en tid på vc ganska omgående, och därifrån blev det ambulans till Falun. En massa prover togs och sen blev jag inlagd på infektion.

Nu mår jag bättre men har lite ont från och till, enligt läkaren kommer det att vara så i ett par månader.

I fredags hade jag min första tenta, har ingen aning om hur den gick, men jag gjorde ett försök iaf! Tentan tog 5 timmar och när den var klar åkte jag hem och sov en stund innan jag hämtade upp Sofia som var på fest. Sen drog vi till Ullared!!
En massa shopping blev det, och skratt och tjejprat. En välbehövlig resa för oss båda!!!
Kom hem på lördagkväll, trött men nöjd, hade inte sovit på över ett dygn!

Nu är barnen på skola/dagis och jag ska försöka städa undan och sen plugga- började en ny delkurs igår- socialpsykologi.
Hösten är här och tydligen väntas snö senare i veckan så jag måste ut i trädgården och påta undan det sista. Dra upp morötterna, plocka blommor och städa undan!

<3

RSS 2.0