gotland

Nu är vi framme på öen!
Trötta både efter sjävaste resan men också för att vi faktiskt inte hunnit sova något innan vi åkte. Vaknade 6 i torsdags morse, gick upp och grejade och sen var det full fart fram tills vi åkte vid 2 på natten.
När jag la mej igår kväll vid 23 hade jag alltså varit vaken i ganska många timmar, så aningen seg är jag fortfarande.
Grillning med svärisarna och, svägerska samt svåger med familj igår, nu frukost och sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Solen ska komma lite senare idag så då kanske det blir bad och sol på Åminne. Jag vet inte, ledig är jag/vi och ska bara njuta!!
So long!

P!NK

För första gångne i mitt liv (ja jag vet det är pinsamt!) så har jag varit på konsert!! En stor riktig konsert!
jag, A., hans syster med kompis startade resan tidigt på fredagmorgon med Ullared som första mål. Efter ett par timmar där utan stora fynd :-( åkte vi mot Göteborg och väntande P!NK konsert. Jag var verkligen full av förväntan, som ett barn infr julafton ;-)
Konserten var mer än en fullträff, oj oj oj vilken njutning! <3
Redan i februari beställde vi biljetterna och vi har hunnit längta massor. Eftersom vi inte fått de biljetter och platser som vi ville ha så hade vi inga förväntningar om att sitta bra, men när vi kom in på arenan så upptäckte vi att vi satt på självaste gräddhyllan med scenen rakt framför oss- wow!
Solen sken och stämningen var på topp, P!NK var underbar.
Har lite dåliga kort från mobilen samt en inspelning på min favoritlåt "Dear mr president" men de håller jag för mej själv ;-)
Efter konserten åkte vi hemöver trötta men fulla av konsertadrenalin...iaf fram till strax nedanför Örebro, då tog krafterna slut helt. Kanske inte så konstigt då A. varit vaken nästan 30 timmar och dessfrinnan bara sovit 1,5 timme. En powernap togs vid en sjö och sedan fortsatte vi hem.
På lördagmorgon kom vi hem 8.00, la oss och sov ett par timmar och sedan brjade vi greja inför dotterna kalas som i sista stund bokades till söndagen. Var aningen trött men vad gör man inte för sina barn ;-) <3 <3 <3

juli

Ja som ni ser har jag sommarlov från det mesta just nu...
Andy har semester den här veckan och vi passar på att greja här hemma, eftersom jag rev hallen för några dagar sen så är det det jag måste ta reda på och återställa. Nytt tak, nya väggar och inom en rimlig tid nytt golv. Köket står sen på tur, nya bänkskivor, ny spis/ugn och sen ett nytt alternativ till kakel- vad det blir får ni se.
Lekstugan har det också jobbats med och igår blev jag klar med väggarna nbu återstår en till omgång färg och nytt golv sen så ska det möbleras- behöver jag säga att jag längtar?

Fick äran att göra bröllopstårtan till goa vännerna Linda och Alex och deras bröllop 100717, efter att ha tänkt, drömt, bakat, smakat och ängslats tårta så blev den klar i tid och utan bekymmer...fram till den skulle serveras....
Oj oj oj vilket bröllop det var! Har aldrig varit på ett vackrare bröllop, ja det är faktiskt så! Mer omtanke, varma tal, känslor, gråt, kärlek har jag nog inte sett! Lycka till i er framtid!!!
Som flera gäster sa: Ni behöver inte allt detta regn för att vara lyckliga resten av livet, ni kommer att vara det ändå!
För som det REGNADE, regnade och återigen regnade och åskade! 14.55 började det, 5 minuter innan vigseln som dessvärre var utomhus!        
det vackra brudparet!!

Jag hade nog gråtit om det börjat regna så på mitt bröllop, men inte de här tjejerna inte!!

Strax efter vigseln var klar så sken solen igen och så höll det på hela kvällen, lagom till jag skulle fixa tårta så började det regna igen- med stora skopan öste han/ hon där uppe!! Innan tårtan under paraplyer bars över gräsmattan såg den ut så här:
eller ja delarna menar jag ;-)
Regn och sockerpasta är ingen bra kombo och jag kunde inte göra så mycket :-(
När tårtdelarna skulle sättas ihop så var pasta blöt och därför kunde jag inte trycka ner våningarna i varandra, men men, jag hoppas att brudaret blev nöjda iallafall!
Resultatet kommer här:

och en närmare bild på texten :
KÄRLEK så som paret önskade

VI hade en underbart rolig dag/kväll festen varade i 13 timmar och trötta och nöjda kröp vi ner i sängen samtidigt som solen gick upp.




har ingenting att skriva

bara så ni vet.
Lever och har sommarlov...


RSS 2.0