pennan glöder..

Ja en sanning med modifikation om jag ska vara ärlig ;-) Skriver det mesta på datorn numera.

Ett par dar kvar till B-uppsatsen ska vara klar och nästa vecka ska den opponeras, sen är det SOMMARLOV!!!! I hela flera veckor, så många veckor att jag nog inte ens tänker räkna dem :-)

Till helgen är det dags för den årliga "Eriksson/Öhrn" fika/knytis/middag/glöggkväll eller annan festlighetsträff :-))
Vi ska för första gången vara hemma hos oss-mysigt! Grilla ska vi, och dricka vin :-)

Idag har jag varit hos logopeden med Lua, det gick bra, men jag tror att logopeden inte hela tiden förstod Luas humor ;-) En lättare språkstörning sägs det att hon har, så vi får väl se hur det utvecklar sig...

Nu måste jag fortsätta skriva uppsats!

Kram!
L.

Damtussar

Idag är jag på surhumör :-(( jag HATAR att sitta själv och skriva!!!

http://lalinda84.blogg.se/images/2008/sur-citron_20160637.jpglånad bild

Morgonen började med griniga barn och sent kom Cappe idag igen, bara för att han vägrade gå upp ur sängen- jag vill inte ens tänka på hur han kommer bli som tonåring...
När jag lämnade på dagis slog jag sönder en nagel i den (&"#)&T#")&# grinden som som vanligt hade svällt av regnet och satt fast!! Sen var jag grinig för att personalen hade satt på Lua dubbla byxor igår, hon som är så varm att hon svettas ändå- solen sken och det var varmt ute!
Sen åkte jag hem och satte mej och utifrån hördes hela förmiddagen ett dån som störde mej nåt enormt och retade upp mej massor.
Slutade med att jag satte mej i källaren för att få lite lugn.
Bästa Sofia <3 envisades med att jag skulle möta henne på kupolen för en lunch, vilket var bra för jag fick komma ut lite. Inte utan att man känner sig desorienterad när man inte varit ute bland folk på evigheter.
TACK VÄNNEN!!

När jag kom hem retade jag upp mej igen, då jag slog igång FB och fick se en grupp som en fb-vän gått med i "Damtussar visar bara att vi har andra saker att göra än att städa" el vad F-N den heter.
Alltså (var beredd, jag ÄR GRINIG idag) vad 17 är damtussar????????? Om man ska starta en grupp så borde man åtminstone kunna stava rätt i gruppnamnet, eller??? Jag antar att det ska stå DamMtussar?!
På samma sätt hatar jag när folk skriver att de damsugit, damsugat el damsugt!! Det heter daMMsugit annars blir innebörden någonting helt annat!!!
Det ÄR skillnad på damm och en dam! Även om vi ofta kopplas ihop på något konstigt vis.
Samma sak när det gäller "sär stavningar", det stör mej- så nu vet ni det.

Japp jag kan också skriva fel och ja jag kan slå fel på tangenterna, missa, vända på bokstäver när jag skriver på datorn eller andra missar- och vet ni? När jag ser det så stör det mej med ;-)

Nu ska jag fortsätta skriva på den förbannade uppsatsen så jag blir klar nån gång...
Blääääää

kram!
L.

Lovecake

Som om jag inte hade nog ;-) Jag har skaffat mej en till blogg, haha det ni =D
http://ohrnnastet.blogg.se/lovecake

För att göra det enkelt för mej så gjorde jag en egen blogg med bilder på mina tårtor och andra bakverk.
Uppdateringarna där kommer inte att vara jättemånga just nu, för bakeriet ligger lite på is el så har jag inga beställningar just nu. Snart sommar och flera födelsedagar och framförallt- SOMMARLOV med "lata dagar" och tid för intressen :-) :-)

Nu är det ett par dar kvar på uppsatsen sen så....

kram
L.

hejsan hoppsan

Jag tror att jag har en meterlång lista med saker som jag bör/ska/måste göra inom en snar framtid, MEN jag har ett minne av en föreläsare som sa att vi skulle släppa allt sånt och koncentrera oss på B-uppsatsen istället.

Med tanke på att jag arbetar själv (klagar inte) och de andra är 2-3 personer på varje uppsats så måste jag lyssna på henne! Därför ber jag alla mina vänner att inte bara svänga förbi hemma hos mej just nu, för jag skäms över hur det ser ut i tattarhuset.

Nu ska jag som lyder blindt snabbt återgå till uppsatsen efter en 5 minuter vilopaus med lunch.

Bye bye!

kram
L.

B-uppsatsskrivande

Att skriva B-uppsats själv är som ett låååååångt tentaskrivande. Om det är en plåga att vara instängd i en vecka eller ett par dar för att skriva tenta så är det ingenting mot att sitta instängd och skriva uppsats i 3-4 veckor!!!

Ibland ångrar jag att jag ville skriva själv, samtidigt som det är så mycket friare att slippa ta hänsyn till andra så blir de himland ensamt!!!

Uppsatsen är spännande och det gör att det är ganska lätt att få till och jag lär mej massor!
FÖr ett tag sen var den en person som talade om för mej att "alla tjejer med ADHD var tysta och lugna! vilket jag protesterade emot men h*n visste av erfarenhet att så var fallet... Jag vet nu ännu mer att jag hade rätt ;-)

Pendlar mellan att tycka att psykologer har rätt mot att sociologer har rätt beroende på vilken artikel jag läser, det svåra är att sätta ner foten och säga HÄR står JAG och sen stå för det.

Just nu vore det sååå mycket skönare att sippa paraplydrinkar skvalpandes i ett solvarmt hav, men men...
Hoppas att vännen och hennes familj har det bra iaf och att vi i vår ramilj kommer iväg på semester i Augusti som vi planerat! Känns som att det skulle behövas just nu!

Nä nu har jag hat paus alldeles för länge, nu måste jag sätta fart!

Kram!
L.

back :-)

ja det blev verkligen OFF i flera dar, det enda jag hann med var tenta och barnen.
På söndagen körde jag igång diskmaskinen och på onsdagen funderade jag varför det inte fanns några muggar och glas kvar.. hmm jag hade glömt plocka ur maskinen. Så kan det gå...

Nu är tentan inlämnad och imorgon kör B-uppsatsen igång ordentligt :-) När den är klar är det sommarlov i flera flera veckor! :-) Gudars så jag längtar, även om det hade varit skönt att ha haft sambon hemma lite mer.

I fredags tror jag att min sambo fick nog av mitt pluggande så han fixade fram de (fulaste) 70-tals kläder han kunde hitta  och såg därmed till att vi kunde gå på 30-års fest. :-)

Bilder kanske kommer sen ;-)

Resten av helgen har tillbringats ute i trädgården och ja en del har jag faktiskt hunnit med där ute :-)

Kram!
L.

RSS 2.0