MEDIKALISERAD? JAPP!

Just nu önskar jag såå att jag inte vore så himla envis, förnuftig och tänkande innan jag gör (vissa) saker.

Den där förbaskade ögoninflammationen jag fick för över två veckor sen har blivit VÄRRE!!

Bjuder på en bild från morgonen och en från igårkväll.
ser ut som jag tappat allt hopp ;-/

Igår skedde en rolig sak i vårat område, Casper var helt galen och sprang omkring hahaha.
Jag satt och pluggade när han kom och ropade att det var en luftballong utanför. Jag hade hört ljudet och reagerat på att det hördes så starkt, men det till att se det HÄR ja det är nåt helt annat!! HJÄLP vad nära den var!!!
Plockade fram både kamera och mobilkamera och tog lite kort innan Cappe övertalade mej att följa med till lekparken oc titta på landningen. Skickade sen en bild till tidningen oc de rigde upp mej.
Nu finns våra namn med i artikeln oc sonen är överlycklig!
Under tiden jag skrivit är lyckades jag spilla ut kaffe över datorn- inte så konstigt med tanke på att jag inte ser ett skit!! oc vissa bokstäver går inte lägre att skriva...

Nu ska jag bli klar med min tenta, ur i det nu ska gå till när jag inte kan skriva det som kommer efter G i alfabetet SKIIIIIIIIT LIV!!!

kram!
L.

medikaliserad

I helgen åkte jag på ögoninflammation, igår började en om...
Därför valde jag att ringa först 1177 igår, då jag inte hann innan vc stängde. Jag fick rådet att börja med allergimedicin. Idag ringde jag vc och fick också svaret att testa medicin för att få bort den. OM inte det går så får jag höra av mej igen. Jag ifrågasatte- såklart, då jag anser det urdumt att medicinera allergi när jag inte ens vet att det är det. Fick då svaret att landstinget redan har en ansträngd budget, så att allergitesta alla som tror att de har allergi det går inte....
Japp huvudet på spiken- medicinbolagen styr oss oavsett om vi vill det eller inte.

Imorgon har jag sista dagen i skolan, sen är det lite kompletteringar nästa vecka sen är det sommarlov :-)
Bättre väder än vi haft de sista dagarna kan man inte heller få, även om det hade varit skönt att ligga på stranden och njuta istället för att plugga. Men bara att solen lyser gör iaf mej på bra humör!

Hoppas på lite tur och bra opponenter imorgon så jag får min uppsats godkänd, men det är väl för mycket begärt, är inte mycket som gått min väg den här terminen om jag säger så...

Kram
L.



Varför??

Jag hatar att livet är så fruktansvärt jävla orättvist!!!
Borde ha lärt mej vid det här laget, att min släkt är fördömd och ska ha all skit som det bra går.
Nån plockar hem oss en efter en, men det är inte de gamla som får finna vila. utan de ska minsan finnas kvar här fångade i ovärdiga tillstånd, medan de som plockas hem är unga med många år kvar i livet.

I helgen har en underbar människa försvunnit från vår jord, två små barn 7 och 9 år har mist sin mamma. Vari ligger rättvisan?? JAG FATTAR INTE!!!

http://www.dt.se/nyheter/falun/1.3357378-kvinna-avled-efter-cykelolycka

Maria jag hoppas att du inte hann lida, och jag hoppas att min pappa nu tar hand om dej.
Så ofattbart konstigt att du skulle försvinna nästan precis 25 år efter honom, och att din äldste son fyller dan före mej.... Allt kommer igen, ALLT!!!


860601-110601

Gårdagen var så trist så ag egentligen inte ens borde skriva om den, men det fanns också en stor ljusglimt i mörkret :-)
Jag fick låna Alva och Tilde en stund <3 vi var en snabbis till Dollarstore innan vi hämtade mina trollungar, sen åkte vi till Sofia och myste ett par timmar. Sofia bjöd på jättegod sallad och barnen åt och lekte till de var alldelet slut. Sånt kan faktiskt ge även den mörkaste dag lite hopp...

Igår var det tjugofem (25) år sedan min pappa valde att avsluta sitt liv här bland oss på jorden. Jag har nu levt 9131 dagar av mitt liv utan honom och är nu äldre än vad han nånsin blev. Vad konstigt det känns!!
Tänk jag är snart 32 år och har redan fått förfrågan om jag vill att min pappas grav ska tas bort, tas bort?? HUR skulle jag kunna säga ja till det?? Det är ju det enda jag har kvar av honom, enda stället att gå till när jag känner för en stund med honom.
Vi var till honom på kvällen, mamma hade tagit bort min och Luas vårplantering och istället gjort det sommarfint, sen hade jag plockat en stpr bukett med blommor från min trädgård, lupin och syrén vitt och blått.
Många gånger har jag förbannat honom för hans val, speciellt när vi stått stilla i byggandet av huset och VET att han kunnat hjälpa oss. Eller när jag fått mina älskade barn, jag önskar att jag visste...
Eller när Casper gråter av sorg för att hans morfar inte finns här, ja då känns det så fruktansvärt orättvist!

För att göra dagen ännu lite mer hemsk så hade jag suttit uppe hela natten för att skriva klart min uppsats, för att senare på dagen få den utdömd. Ja då käner man sig liten kan jag säga.

Idag tog jag iallafall mej i kragen och bestämde mej för att ge uppsatsen ett försök till, och när snälla, underbara.... Catharina erbjöd mej hjälp, då var inte tårarna långt borta!!
Flera timmar satt hon med mej, och nu hoppas jag att försöket ger resultat imorgon. Ni får gärna hålla både fingrar och tår för det!!!!

Det här är den finaste bilden jag har!

kram!
L.

RSS 2.0