Fucking Foucault!

Ja eller egentligen är det nog Habermas som är värst om jag ska vara helt ärlig!

Just nu vill jag bara lägga mej ner och dö en liten stund, det här är nåt så fruktansvärt jobbigt så det går inte ens att beskriva!!
Ja jag skrev ju det häromdan att oddsen var på min sida när det gällde att klara tentor trots sjukdomar, men nu vete f-n!
Att samla tankarna och få ner bra saker på papperet kan vara nog så svårt när man sitter i sin lilla vrå i lugn och ro, men den möjligheten har jag alltså inte haft på hela veckan!

Luas feber har gått upp och ner hela tiden och hon äter INGENTING inte ens glass! Hon ska sitta i mitt knä mest hela tiden och är så förbenat gnällig! Inte hjälper det heller att hon är uttråkad till tusen fast hon inte orkar göra nåt.

Andy kom hem i torsdags lagom så jag fick hjälp med läggningen, jag satt uppe och skrev till 00.00 samtidigt som vi försökte prata igenom veckan som varit- gick sådär att skriva nåt vettigt då!

Fredagmorgon gick jag upp och gjorde ordning barnen, Cappe skulle till skolan så jag och Lua passade på att åka och handla lite efter lämningen. Vi hade inget kaffe hemma och det kan jag inte vara utan när jag sitter så här!
Tog en tur förbi Gustafs bröd också, och handlade hem nybakade frallor som vi njöt till frukostkaffet! Köpte på mej massa bröd och la i frysen med, det är ju så gott med riktigt bröd! Och lite gott till fikat slank också med ;-)

Sambon vaknade efter sovmorgon och hjälpte mej lite innan han stack till jobbet vid 14, sen försökte jag roa Lua och plugga samtidigt-igen...
Lite ågren över att jag fått jobba så mycket den här veckan hade han nog- för när han kom hem hade han en jättefin bukett med sej <3

Cappe han gick på disco på kvällen- jag satt med tentan till 00.00-IGEN!

Upp lördagmorgon och kände att det här aldrig skulle gå vägen! Paniken kryper i mej!!
Åkte till mamma (som var bortrest) och satte mej och äntligen fick jag lugn å ro- för första gången den här veckan! Satt ett par timmar och fick ner en del på papperet- men inte alls tilläckligt!
Efter middagen satte jag mej igen och satt till 01.00 sen fick det vara nog för den dan.
Imorse sov jag till 9 och sen satte jag mej direkt.
Vid 14 fick jag NOG och slängde ut karl och barn för att få lite tystnad! Det är förbaskat svårt att koncentrera sig när det hela tiden låter:
-mamma, mamma
- mamma jag vill sitta hos dej
-aaaaj han slår mej
-aaaaj hon slår mej
-bööööl
- jag är hungig
-jag vill leka med en kompis
-mamma får jag spela tv-spel?              varpå jag svarar- fråga PAPPA!!
hör sen från källaren
-pappa får jag spela tv-spel?                 svaret:-fråga mamma!
-jag vill ha godis
eller
- jag har tråkigt....

Sen att skriva med ett barn i famnen är inte heller enkelt!

Nu har jag 14 timmar på mej (inklusive natten) innan tentan ska vara inlämnad!!! Om jag inte får in den i tid, eller skickar in en dålig tenta, ja då är det omtenta i form av sals tenta som gäller. Foucaults fängelse!!

Sambon har åkt igen och när han kommer hem nästa gång vet vi inte för han kommer troligen att jobba hela helgen också, vilket isf innebär att han blir borta i 11 dar om jag har räknat rätt.

Nu är min paus slut för den här gången!
Lua har fått välling och förhoppningsvis somnar hon så jag får lite lugn igen!

Kram!
L.

Kkkkkallt!

Det här mötte mej imorse när jag kom ner...

vet inte varför det plötsligt inte går att vända på bilderna i bildprogrammet! :-(

Brrrrr, minst sagt!


Skulle aldrig ha skrivit att barnen började bli bättre- att man aldrig lär sej! Igår kunde Cappe gå till skolan, men Luas feber steg igen. Hon var ändå superduktig och lät mej sitta och skriva långa stunder.
På eftermiddagen innan vi åkte till mamma på födelsedagsmat hade hon 39´i temp.
Hemma igen var det -26´ute och det var lite chockartat att lägga sej brevid en het Lua i sängen när vi precis varit ute!

I morse hade jag dåligt samvete som skickade iväg en trött son själv till skolan i denna kyla! Jag vet ju att hans kropp inte mår bra när det är så här kallt!! Men vad gör man? Har försökt räkna ut hur våra sjukdomsperioder sett ut i förhållande till mina tentor.

Av 10 skrivna tentor så har jag klarat 5 direkt, 4 gått till omtenta och 1 krävt komplettering
av 10 skrivna tentor har vi varit magsjuka 5 gånger, 3 gånger har vi alla varit friska, 1 gång virus med hosta och feber, 1 gång hjärnhinneinflammation
av 10 tentor har vi alltså varit friska 3 gånger och sjuka 7 gånger ändå har jag klarat fler tentor än jag kuggat- med andra ord en ganska bra statistik :-)

Nu fick jag lite kraft att kämpa på med den här grymma sociologitentan trots en mycket febrig Lua, en väldigt slut Lin och en trött Cappe- som är i skolan ett par timmar till.

SÄTT FART NU DÅ LIIIIIIIN!!!

kram!
L.

Vem spökar?

Jag lever och barnen mår lite bättre idag- alltid nåt ;-)
Lua hade så hög feber i natt!! :-( klockan 04 hade jag fortfarande inte somnat, Lua for som en virvel runt runt i sängen och stönade/yrade.
Hon grät och hade ont i båda öronen men vägrade ta medicin- som vanligt.
Vid 4-tiden gick jag ner för att göra välling och Lua följde med mej. Jag plockade fram termometer för att iaf försöka få en temp, välling, medicin både flytande och supp. Sen tog jag allt med mej och gick upp, när jag kom upp var termometern borta! :-O jag letade ÖVERALLT!! först kollades sängen igenom, sen gick jag ner till köket, vardagsrummet, hallen, upp igen, ner och började om samtidigt som jag svor och blev mer och mer arg.
Jag letade till och med i soporna och i lådorna ifall att Lua skulle ha gömt den för mej eftersom hon var med ner och hon HATAR att ta tempen! Men nej jag fick ge mej! Har fortfarande inte hittat den- så mystiskt!
vem spökar hos mej? Jag hoppas iaf att det är Laban! :-)

Kollade iaf tempen med panntermometern, jag litar inte på den, men den visar iaf inte för hög temp det är jag säker på ;-) På Lua visade den 39,5´så strax över 40 skulle jag tippa på att hon hade...

När jag äntligen fick sova, ja då sov jag!!

Vaknade strax efter 8 och sen ahr det varit full fart hela dan.
Cappe är bättre och imorgon får han gå till skolan.
Lua vaknade och var feberfri, konstigt nog, och sen har hon varit pigg även om jag har känt misstänkt feber i pannan på henne.
Nu på kvällen ja då var såklart febern tillbaka, men jag hoppas på att få sova i natt för imorgon måste jag skriva på tentan inte bara fundera kring den utan faktiskt försöka få ner nåt på papperet också.

Dessutom är det mammas dag imorgon så jag och barnen ska åka och fira henne, eller ja äta middag iaf. Borde hinna köpa en present också, hur 17 nu det ska gå till.

Kram!
L.

Murphy och hans fru

Ja nu är det inte bara Murphy som är på (långvarigt) besök utan han har tagit frun med i släptåg. Jäkla skitgubbe, el kanske frun är värre förresten :-((

Hade ett roligare inlägg sparat, men nu har jag tappat lusten att fixa till det- det får alltså vänta på bättre tider!

Jag har haft en jävlig dag rent ut sagt och tror att jag ska bespara er den! bläääääää säger jag bara!
Nu hade det varit underbart med en trygg tröstande famn att gömma sej i, eller åtminstonde någon att dela det här med!...

Tentan har kommit och ja den ser...hm...svår? ut..

Nu ska jag försöka lägga min febriga dotter en stund så jag kanske kan få i mej lite lunch/middag snart, om inte annat så behöver jag en hel kanna kaffe för att orka med de här kommande dygnen, för de lär bli jobbiga!!

Tack och godnatt!

kram!
L.

Julklappar!



Till jul gjorde jag ganska många egna julklappar, roligt att ge- roligt att få, relativt billigt mot att köpa, personligt och kreativt!
En sak jag gjorde var senap, den passade jättebra till skinkan men även till annan mat som inte är julig. Hällde upp den på burkar från Höganäs och slog in i cellofan- mycket uppskattat!

Till vår paketlek sydde jag påshållare av gamla kökshandukar, mycket praktiskt när man som jag har dåligt med förvaring och samtidigt fint! Speciellt när man använder gamla broderade handdukar ;-)

Köpte bockljus som jag dekorerade med zinkhjärta som jag knöt fast.

Kuddar som jag blev mycket nöjd med ;-) sydde fodral av vitt bomullstyg och spetsband sedan satte jag på kort på barnen. Sådana kuddar jag har själv också i soffan och de är vita och inte alls juliga så de passar året om!
Tyckte att det var ett roligt alternativ till de annars så vanliga skolfotona i ram som vi brukar ge bort.


Har lite fler idéer på saker att göra så jag väntar bara på att jag ska få lite tid över.

Så här juligt  fint blev det uppe på mitt numera vita skåp, som är ett gammalt fynd från "ta till vara"
jag letade som en tok efter stjärnor innan jag äntligen hittade den här, och jag bara älskar den!
Nu fick ni en liten uppdatering som jag sparat lite på av olika skäl ;-)

Tillbaka till tentan NU!

Kram!
L.

en bättre dag?

Igår var det en dag som började med KAOS! Ja jag vet att det var lika för de flesta av oss!
Cappe hade 39´ feber när han vaknade och jag hade obligatoriskt i skolan- såklart...
Dessutom hade det ju snöat en hel del under kvällen/natten så snömängden var rejäl och i kombination med blåst så ställde det till med en hel del.
Mamma som skulle hämta C. här ringde redan före 7 med panik i rösten- hon kom inte ut! snöhöjden i gången ut från gården var meter hög och plogbilen hade varit där och lagt upp en enorm VALL mitt på gatan. Han ansåg väl att det inte var hans problem att han stängde in ett helt område bara för att han bara behöde ploga gång och cykelvägen. SUCK! Mamma SLET och försökte skotta spår för hjulen så att hon skulle kunna köra, men nej det hjälpte inte. Alla grannar satt fast! En granne som har jeep var den enda som tagit sej iväg, men när hans fru och barn körde fast fick han vända hem och hjälpa till och istället agera taxi till hela området.
Efter mycket slit så kom mamma hit, dock utan bil...

Skolan gick bra, jag tog mej dit och det i tid dessutom- det var en bedrift! Många många hade kört av efter vägen.

Sen var det dags för lunch med Sandra, mötte upp henne hos frissan och nu kunde jag äntligen boka en tid till mej själv :-) SNABB lunch på Pitchers då mamma ringde och berättade att hon inte tog sej till jobbet för hennes skjuts kunde inte komma. Så jag fick slänga mej iväg och hämta henne och C.

Uträttade ett par ärenden innan jag åkte förbi på C´s skola för att hämta lite läxor, fick veta att 10!! barn bara i hans klass var hemma och sjuka.
Hämtade Lua och sen mamma och C. åkte hem till mamma och fikade och där mötte A. upp oss. Två lyckliga och trötta barn fick jag med mej hem :-)

När vi kom hem fick vi världens överraskning!! Någon hade varit hos oss och skottat bort all snön på trottoaren vid postlådan, alltså vet ni hur MYCKET snö det var??
Jag hade kvällen innan SLITIT med att få bort all snön på och runt gården för att vi INTE skulle få en enorm vall!
Men det hjälpte föga kan jag säga! :-( jag har ringt jag vet inte hur många gånger till Blge energi för att få dem att fatta att vi inte som ensam gård kan ta hand om all gatans snö, men nej SUCK!

Iaf så stod både jag och A. vid postlådan och gapade när vi upptäckte att snön var borta och dessutom att alla grannarna hade sin snö kvar... sen började vi följa spåren, för det fanns både fotspår och hjulspår- de ledde rakt in på grannens gård. AHA grannen som jag skrikigt IDIOT till kvällen innan hade visst fått lite ångest ;-) gissa om JAG fick ångest nu?!!! A. gick över och tackade honom så mycket.

Idag har vi alltså fått lite mer tid över (då vi räknat med att skotta här hemma) så vi kan åka till mamma och hjälpa henne att skotta av taken på uteplatserna :-)

Solen skiner det är -12´ och jag hade gärna tagit på mej skidorna och åkt lite, kanske kan ta dem med till mamma och åka där :-)

Kram!
L.

Bad day!

Idag har det verkligen varit en riktig skitdag!!
Ja egentligen började den dåliga dagen redan igår om jag tänker efter, BLÄ!
Måndagens föreläsning om Bourdieu blev inställd och eftersom vi bara får 2 föreläsningar/gubbe så var enda chansen att få lära sig nåt igår på den 3 timmar långa föreläsningen. 5 minuter efter den börjar ringer min telefon och jag ser att det är Cappes skola, så jag skyndar ut. Cappe har ont i magen och de vill att jag ska hämta honom på en gång då det går magsjuka och de inte vill riskera nånting. Det är bara att slänga på sej jackan igen och åka, tackolov så ställde snälla Stina upp och skjutsade hem mina reskamrater som jag fick lov att lämna.
C. såg inte alls speciellt sjuk ut men följde med hem, och ja visst hade han feber...
Det magonda gav med sej efter lite glassätande och proviva, men fram mot kvällen kom hostan.
Tidigt på morgonen sen vaknade jag av att han kruppade, till en början ganska rejält men ändå överkomligt, men det blev snabbt värre och strax efter 7 var det bara att springa efter akutmedicinen för då kunde han inte dra in luft alls, blä jag ryser när jag tänker på det!
Fick snabbt in honom i badrummet och på med varmvatten, men inget hjälpte!! Tillslut började han bli väldigt blek och när han fick ur sej att han inte kände benen längre då ringde jag 1177. Faktiskt kom jag fram snabbt dessutom, men hjälpen var urkass!
Trots att jag flera gånger sa vilken medicin jag gett honom och vad jag hade hemma att ge så svarade hon konstigt. Typ så här lät det:
Jag: jag har gett honom B-u-v-e-n-t-o-l
hon: ja ha desentol
jag: desen..vad? nä buventol
hon: duventol?
jag: nä B-U-V......
jag: ska jag ge honom Leptheton?
hon: ja det är bra
jag: ja då gör jag det direkt!
hon: ja har du gett honom någon medicin?
jag: ja buventol
hon: ja just ja desentol
jag: suck, nej buventol!!

Så där höll det på en stund och innan hon la på sa hon:
ja har du gett honom medicin? ge honom desentol och (nån annan medicin som jag inte ens minns vad den heter)
jag: men NEJ jag har inte den medicinen hemma, jag ger det jag har!

Vad är det för pucko? Här ringer jag och har panik för att sonen inte kan andas, hon hör honom och frågar flera gånger om det är han som låter ändå lyssnar hon inte på svret hon får?!!

Lämnar iaf Lua på dagis och åker upp till sjikan som överenskommet, väl där vill personalen inte ens skriva in honom utan de rusar ut och tar emot oss och vi får snabbt ett rum. TACK!

Nu börjar han lugna ner sej och medicinen verkar (det har gått 1½ timme efter han fått den)
När läkaren kommer syresätter sig C. bra 97% men en ordentlig kontroll görs ändå och vi får order att börja ge all astmamedicin vi fått utskrivet, igen. Och sen ska vi hålla koll så han inte får lunginflammation vilket är risken nu då de misstänker att en rejäl virusinfektion är på antågande.

Efteråt åkte jag med C. till mamma så jag kunde uträtta några ärenden, sen tog min snälla bror honom resten av dan så jag hade en chans att skriva klart min uppgift (vilket jag inte alls hann utan ska börja med nu)

A. har varit på begravning av sin farmor - vila i frid svärfarmor Wivan- i Visby idag och det verkar ha gått ganska.
bra.
Imorgon tar han båten hem och jag håller tummarna att stormen har lagt sej så han slipper må dåligt och att det går bra att köra hem i all snö!

Det enda positiva som hänt idag på HELA dan är att jag klarade tentan!!! Klappar mej själv på axeln och är supernöjd med mej själv som trots magsjuka barn och ingen sömn klarade den!!

Nu ska jag skriva klart min uppgift så jag kommer i säng och orkar fika med bästaste Sandra imorgon, det ska bli sååå skoj att äntligen få träffa henne igen!

Kram!
L.

Nä nu är det natt igen!

Fasiken jag måste börja lägga mej i tid snart annars kommer jag inte orka länge till!!
Tisdagkvällar blir alltid sena för det är MIN kväll! Körkväll även kallad och min heliga dag. Älskar att sjunga och om inte jag hade en mamma som alltid ställer upp och tar barnen så jag får komma iväg, ja då vet jag inte hur det hade gått!

Det är verkligen allas vår rätt att nån gång för bara vara, och göra det som man mår som allra bäst av, för min del är det musiken ja i alla former men framförallt att få sjunga!

Men det gör också att jag går upp i varv och har svårt att komma till ro efteråt, så nu sitter jag här vid datorn- IGEN!

Imorgon är det skola igen och herr Pierre Bourdieu ska underhålla mej. Har lite svårt att se vad han tycker än så länge, men jag är glad att jag inte är född i Algeriet för deras kvinnosyn är verkligen förkastlig!

Nä nu tar jag min nyfunna franska vän (?) Pierre i handen och kryper till sängs. Han lär inte hålla mej vaken länge, jag somnar väl innan han ens kommit till punkt(en). Jag menar meningar långa som korta noveller kan göra vem som helst sömnig. Dessutom pratar vi inte riktigt samma språk han och jag så jag har emellanåt lite svårt att förstå vad han menar ;-)

God natt!
Kram!
L.

lördag, söndag!

Så där ja, ännu en helg har passerat, och inte hann jag med hälften av det jag tänkt...som vanligt ;-)

Fredag- mys i soffan med lets dance och mitt favvoprogram Skavlan!! Läste i lördags i Dalademokraten recensionen om programmet och ja jag funderar om vi sett samma program! Det fick usla recensioner och sa att Skavlan borde lägga ner, trista gäster och dåliga artister var anledningen. Jag gillar Josefsson, den roliga norska komikern pratade om flinkepiger- alltså dessa prestations drabbade kvinnor/mammor som SKA göra allt, kunna allt och bara perfekta. Så sant och så bra!
Malena Erman var rolig på sitt sätt ;-)
Per Johansson som startade och fortfarande leder Glada Hudik- teatern är min nya IDOL!! När han berättade om starten av det hela grät jag, samtidigt som jag skrattade. Jag vet hur jobbet med funktionshindrade är och jag har varit med och satt upp ganska många föreställningar av olika slag under min utbildning. Det är ju den här typen av arbete jag helst av allt ville ha!!
Musiken stod ett norska band för, Kaizers orchestra gillade deras musik direkt och har idag spelat dem på spotify.

I går lördag åkte jag och barnen skidor i Bergebo, Cappe drog iväg direkt och hann vända tillbaka några gånger, han är så duktig numera! Lua hon pinade på bra nog och jag trodde aldrig jag skulle få med henne hem igen hon ville bara åka mer och mer :-)
Åkte hem till mamma och fikade innan vi åkte hem och kollade på melodifestivalen.
Trökiga låtar tyckte jag att det var rakt igenom, men Pernilla Andersson (hette hon så?) gillade jag!

SÖndagmorgon och klockan ställd på 7.15- mindre skoj!! Ja ja jag älskar att sjunga så vad gör man inte?!
Solo hade jag ju dessutom och det är ju ännu roligare :-)
Ett verk av Gaudete med kör, två flöjtister och en fagottist var en spännande start på dagen.
Hemma sen var det mest slapp, eller jag har nästan hunnit sy klart Luas gardin jag har 1 söm kvar, men den får vänta till imorgon.

Nu har sambon åkt på jobb igen, barnen är nattade och jag kollar på Wallander och ångrar bittert att jag började se den för den handlar om ett barn som försvinner och sånt klarar jag egentligen inte av, för det är min största största skräck!!

paus i filmen så jag passar på att göra mej iordning och kryper ner mellan mina söta och kollar klart på filmen där :-)

Kram!
L.

Friday- im in love

Äntligen  fredag!!
Den här veckan har känts som en evighet samtidigt som den har gått jättefort, konstigt det där :-)

Veckans socialgubbe heter Foucault och var en fransk homosexuell filosof. Han arbetade ett kortare tag på Uppsala universitet innan han återvände till Frankrike och gav ut den bok som jag läst i veckan, Boken handlar om straff av olika slag, makt och kunskap- mycket intressant! För en gångsskull känns det som jag fattat, vilket gör mej livrädd när jag hör de andra prata om hur flummigt det är, svårt att greppa och komplicerat- hjälp jag kan ju inte ha fattat om de andra tycker att det är svårt, utan jag är säkert låååångt från att förstå, eller så är jag helt enkelt lika flummig som han var  =D

Idag efter skolan åt vi världens godaste mellis...
C. bakade kladdkaka igår och nu åt vi den tillsammans med vispad grädde och exotisk fruktsallad mmmm


Middagen består av lövbiff och potatisgratäng så med andra ord är det väl dags att sätta fart om vi ska hinna äta innan de trötta barnen somnar.

Bästa Sofia ringde och undrade om jag skulle till sågmyra nåt i helgen, de hade fått in fina kläder på Calimero outleten blev genast lite sugen på att åka faktiskt!! Lua gillar deras tajts massor och deras randiga kjol. Får vänta och se hur vädret blir imorgon kanske att det kan bli en tur.

Bästaste Stina med familj har fått vattkoppor och jag lider så med dem, hoppas att inte alla blir sjuka!!
Kanske att jag skulle pigga upp vännen genom att åka förbi med hennes födelsedagspresent som har stått här alldeles för länge nu. Om jag ställer den utanför så kanske vi slipper bli smittade, för vattkoppor har jag inte alls någon lust att få!

A. åker troligen till Gotland nästa vecka så jag blir själv lite längre än vanligt med barnen, men det ska nog gå det också :-)
Har skickat kondoleans med blombud idag, blev en sån här bukett från interflora. Törs skriva ut det här då budet skulle komma fram idag sa de. Förutom fina blommor så skänkte vi dessutom lite pengar till läkare utan gränser på samma gång- sånt gillar jag!!

Ikväll ska jag slappa framför Lets dance och sen Skavlan. Kanske att jag orkar ta tag i mina senaste projekt också- gardiner till Lua och till köksfönstren. Måste byta gardiner i köket för det står God Jul på dem som sitter uppe nu :-0

Om jag inte orkar med det så har jag lite läsning att ta tag i typ 300 sidor Bordieu som ska vara lästa på torsdag, jag behöver med andra ord inte vara rädd att bli sysslolös! haha

Ja just ja jag ska sjunga på söndagmorgon och har ett litet solo att öva in också...

Kram!
L.


Ny dag- nya möjligheter!

Hade bestämt mej för att dagen idag skulle bli mycket bättre än gårdagen, mycket går med positivt tänkande!
Det gick sådär, eller snarare det började inte så bra, men blev sen mycket bättre :-)
Efter några olyckor i sängen och ett astmaanfall så vände det hela!
Kanske ska berätta lite om dagen igår som var PEST!! verkligen på alla sätt och vis...

Morgonen började med att det inte gick att väcka barnen, Cappe skrek i sömnen "mamma du kan prata med mej, men du ger 17 i å väcka mej"  Haha ja ja har man möjligheten så varför inte?! Jag ställde om klockan och lät barnen sova lite längre, ringde sen till dagis och skola och gav dem en ny tid.

Strax före 8 när vi hade som mest bråttom då ringde min mobil, jag hann inte på den.
Direkt började misstankarna komma och snabbt ringde jag A. som kunde bekräfta det jag misstänkt hans farmor hade dött på natten. Där stod han stackarn långt hemifrån och var tvungen att fortsätta jobba.
Jag tror att han är väldigt glad att han hann träffa henne i somras och att vi tog kort på honom, henne och barnen.
Av förklarliga skäl har jag inte träffat henne så många gånger och A. väldigt få gånger de senaste 15 åren. Det gör kanske inte sorgen mindre?!

Dessutom berättade A. att det varit inbrott på hotellet där han bor, och att han som (tur var?) inte hade märkt något på natten trots att de slagit sönder ett fönster i den längan han bor i, utan han möttes av polisavspärrningar när han skulle äta frukost.

Fastgheten han är vid nu, ska jag nog inte skriva så mycket om, men om jag säger motorcyklar, gäng, vapen osv så förstår ni läget!
HU!!!
Faktiskt så A. var lite skakig innan han åkte i söndags då han förvarnats om läget.

Jag satt i skolan hela eftermiddagen på en så dum tid att jag inte hade möjlighet att äta någon lunch. Åkte hemifrån kl 10 för att fixa ett ärende och sen direkt till skolan 12-15. Hämtade Lua först sen C. och då ville fröken att jag skulle kolla lite tider och så vilket drog ut massor på tiden!
16.40 var vi klara och med enbart 40 min till fiolgrupp så konstaterades att vi inte skulle hinna laga middag och att vänta till efter fiolen var uteslutet, speciellt för min del eftersom jag fortfarande inte ätit sen frukost.

Barnen valde MAX, men där var världens kö så vi tog McDonalds istället där det var mycket mindre kö!
Beställde mat och frågade hur lång tid det skulle ta, hon kollade upp det och sa 2 min, vilket gjorde att jag valde om mat för att snabbare få den, jag började få väldigt bråttom!!!
Betalade och åkte till nästa lucka, fick drickan och blev sen hänvisad till bilkön längre bort för att invänta maten som skulle dröja lite....
Med en ENORM suck och lite ilska bubblandes i mej åkte jag bort och ställde mej.
Inte en personal såg vi till på 10!!! minuter! sen kom en kille springandes med en påse, nu var vi 6-7 väntande bilar!
Det var inte vår mat så jag frågade hur länge det skulle dröja innan vår mat kom, svaret var "en stund till"
Jag berättade läget och att jag MÅSTE åka om senast 2 minuter och om inte maten var klar då så ville jag ha pengarna tillbaka, varpå han lovade att öka takten på dem där inne.
Barnen var skithungriga och sura i baksätet!
Ser sen denna kille stå utanför ingågnen på MCD och prata med ett gäng killar innan han efter 3 minuter springer in!
Jag har då väntat de 2 minuter jag sagt till honom plus ytterligare 1 minut och jag bestämmer mej för att åka därifrån.
Vi kommer precis i tid för att få fiolen stämd så vi hade aldrig hunnit äta även om maten kommit efter de 2 minuter jag sagt!!
Efter fiolen åkte vi tillbaka till MCD och då kan jag lova att jag var grinig, hade sånt blodsockerfall att jag gungade flera gånger och fick hålla i mej för att inte svimma.

Fick prata med killen och han gav mej snabbt tillbaka pengarna, men jag fick inget därutöver, blev inte ens erbjuden mat!!! Har inte de en gräns för hur länge man som kund ska behöva vänta?

Tog barnen och åkte surt till Burger King där vi äntligen fick vår mat!!!
DÅ var jag så hungrig att jag inte kunde äta, suck!....

Hemma igen kl 20 med två övertrötta barn på tok försent för dem!

Dessutom var det min pappas födelsedag och det är alltid lite extra jobbigt och i år blir jag lika gammal som han var när han valde att avsluta sitt liv...
EN merit kanske? Jag har iaf levt längre än min far ;-)

Efter nattandet hamnade jag i soffan en stund innan även jag somnade.



Har nu lovat mej att jag inte ska utsätta mej för sånt här igen, så mat innan fiol och hinns inte det ja då blir det helt enkelt ingen fiol den dan!!
MCD kommer jag inte att besöka igen för nu har jag två väldigt trökiga erfarenheter av dem! (Först det som hände i våras när jag skållade benen på kaffet som vi fått i en läskmugg. (Kaffet var extravarmt dessutom) och muggen frättes sönder av värmen så jag fick allt kaffe i mitt knä och sen nu!) Tack det räcker!
Dessutom måste jag se till att jag har nån möjlighet att äta på dan om inte annat så åtminstonde en macka eller en frukt.

Kanske jag borde se det här som en lärorik dag istället för en jobbig?

Nu ska jag natta kudden, kanske läsa lite mer Foucault innan jag somnar :-)

Kram!
L.

RSS 2.0