Vem spökar?

Jag lever och barnen mår lite bättre idag- alltid nåt ;-)
Lua hade så hög feber i natt!! :-( klockan 04 hade jag fortfarande inte somnat, Lua for som en virvel runt runt i sängen och stönade/yrade.
Hon grät och hade ont i båda öronen men vägrade ta medicin- som vanligt.
Vid 4-tiden gick jag ner för att göra välling och Lua följde med mej. Jag plockade fram termometer för att iaf försöka få en temp, välling, medicin både flytande och supp. Sen tog jag allt med mej och gick upp, när jag kom upp var termometern borta! :-O jag letade ÖVERALLT!! först kollades sängen igenom, sen gick jag ner till köket, vardagsrummet, hallen, upp igen, ner och började om samtidigt som jag svor och blev mer och mer arg.
Jag letade till och med i soporna och i lådorna ifall att Lua skulle ha gömt den för mej eftersom hon var med ner och hon HATAR att ta tempen! Men nej jag fick ge mej! Har fortfarande inte hittat den- så mystiskt!
vem spökar hos mej? Jag hoppas iaf att det är Laban! :-)

Kollade iaf tempen med panntermometern, jag litar inte på den, men den visar iaf inte för hög temp det är jag säker på ;-) På Lua visade den 39,5´så strax över 40 skulle jag tippa på att hon hade...

När jag äntligen fick sova, ja då sov jag!!

Vaknade strax efter 8 och sen ahr det varit full fart hela dan.
Cappe är bättre och imorgon får han gå till skolan.
Lua vaknade och var feberfri, konstigt nog, och sen har hon varit pigg även om jag har känt misstänkt feber i pannan på henne.
Nu på kvällen ja då var såklart febern tillbaka, men jag hoppas på att få sova i natt för imorgon måste jag skriva på tentan inte bara fundera kring den utan faktiskt försöka få ner nåt på papperet också.

Dessutom är det mammas dag imorgon så jag och barnen ska åka och fira henne, eller ja äta middag iaf. Borde hinna köpa en present också, hur 17 nu det ska gå till.

Kram!
L.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0