ny spaad och som en ny människa?

nja kanske inte riktigt men skönt var det iallfall!
Mamma tyckte att vi alla behövde en stunds avkoppling efter fredagens pärs, och det kunde vi inte mer än hålla med om!

Ja fredagen ja... den gick bra om man nu kan säga så, det var oerhört vackert och ledsamt!
Ca 3-400 personer kom för att ta farväl, jag och mikn syster sjöng "Himlen är oskyldigt blå" och sedan var det Janne Stumsner, och Janne Åström med band som stod för musiken- SÅ VACKERT!!!
Blommorna gick bra, men jag har inte tömt kameran än så bild kommer sen.

Och idag ahr vi varit till svärmors spa allihop och bara njutit! Vilka grejer hon har där!!
Jag önskade bara att en ny människa kommit ut efter det där! EN med ett jobb lite mer att leva på!

Ska åka till stockholm om nån vecka med mamma är det tänkt, men nu börjar jag tveka! Hur 17 ska denna månad gå runt?? Och dessutom en (iof värförtjänt) resa på det.
SUCK!! kan det inte bara dimpa ner en miljon eller flera här i trädgården, jag lovar att inte klaga!!

Bygget med tamburen flyter på och idag har vi rivit en sida av den, så förhoppningsvis så kan vi riva en sida till imorogn och sen börja regla upp!
Känns lite sjukt att stänga ytterdörren, när en hel sida på tamburen är borta. Höll dessutom på att låsa dörren när jag kom hem ikväll, haha haha

nu måste jag sova så jag vaknar pigg imorgon när barnen ska skjutsas till dagis.

kram för idag


nåja skriver lite oftare iallafall

Idag har vi lämnat barnen på dagis igen, känns så konstigt att vara hemma utan dem, samtidigt som jag vet att jag inte skulle hunnit med ens hälften av vad jag skulle om de varit hemma. Och dessutom så blir jag en bättre mamma om jag hinner både barnen och det andra jag måste göra. Typ söka jobb, städa, tvätta och ja ni vet...
Barnen har varit hemma efterosm det satt en storskylt på dagis i måndags när vi kom dit att det går magsjuka där, och det vill vi minsann inte ha! SÅ vi vände i dörren och barnen fick tillbringa en dag med sin mamma på jobbet. Lua som älskar sången tyckte att det var roligt, Casper som inte tycker om sången blev dryg och terroriserade resten av personalen i kyrkan med sitt eviga prat!

Idag ska jag fundera ut hur jag ska gå tillväga med blomsterarrangemanget till begravningen på fredag. Har tänkt mej göra en surfbräda med segel, tycker att det är roligare när det är personligt!
Har tidigare gjort en stor g-klav som det vällde ut blommor ur, som en symbol, g-klaven stod för musik och blommorna alla toner som kommer ur den.




så här blev den, dålig bild men man förstår tanken!

Lägger upp en bild här när brädan är klar, få se om den blir lika omtyckt som g-klaven!

Nu måste ajg sätta fart om jag ska hinna med allt.
Hej så länge

livet?!

Ja vad är livet till för igentligen? Ja jag menar om det nu så fort ska ryckas bort så tidigt för en del vad är då meningen?
Ofta känner jag att det är meningslöst att vara snäll och trevlig bara för att, ja missförstå mej inte nu, men varför?
Många jag haft omkring mej har försvunnit oväntat och oönskat och de alla har varit sociala, trevliga, omtyckta och för det mesta glada och positiva och inte skadat andra för egenvinnings skull. Varför just de? Det finns så många som själva önskar att dö, både äldre och yngre- av olika anledningar. Det finns de som kan gå med armbågarna utåt bara för att skada andra och gör det också men de, de klarar sej minnsann! Ja jag vet också att de flesta som skadar andra själva blivit skadade, och jag är inte sån som vill andra illa, absolut inte! Jag vill bara förstå varför det ska vara så orättvist att leva!

Så jobbigt många gånger men också så helt underbart andra.
Och vissa av oss väntar fortfarande på att det där helt underbara ska ske, att få vara bara helt lycklig!
Jag har varit lycklig, verkligen, när båda mina barn fötts har varit det absolut vackraste och lyckligaste dagarna i mitt liv, men alltid finns där en skugga, en massa men, och om inte..
Mina barn får aldrig träffa sin morfar och det är en av alla mina skuggor, en som kanske inte förföljer mej men ändå alltid följer mej.

Om jag ska ta tag i mitt liv så kanske jag ska använda mej av mitt bagage för att hjälpa andra med deras bagage- ensam är aldrig stark! Men hur vet jag inte än, kanske är det därför som min väg inte är stakad, jag kanske inte har hittat rätt än. Låt oss eller iallafall mej hoppas att det är så, och att jag när jag hittat rätt så går vägen framåt och ibland i sidled men förhoppningsvis aldrig bakåt och att det blåser ljumma vindar istället för stormiga.

Nu ska jag snart i säng men först en dusch eftersom jag tränat idag så är det verkligen behövligt!
Ja man måste ta tag i sitt liv på olika vis och idag har jag gjort det genom att träna min degkropp och dessutom köpt byggmaterial till vår tambur eller ja den nya, för troligtvis rivs den andra imorgon.
Alltid nåt eller hur?!

Stor kram till er som läser mina rader och som låter mej finnas där i era tankar! Love You!!

allt för dej Sandra ;)

håller med måste uppdater lite nu!
Jag har verkligen inte orkat skriva om all skit som varit nu ett tag. Har faktiskt nte ens varit in på sidan sen jag skrev sist i januari.
I slutet på förra året skrev jag att ajg längtade efter 2009 och att det förhoppningsvis skulle bli ett bättre år, för sämre kunde det ju inte bli- tänk så man kan ha fel!
Detta år började inte alls bra för oss- tyvärr!
Först blev barnen sjuka, ja framförallt Casper efter att ha varit febrig i många dar fick han hjälp med vad som visade sej vara lunginflammation. Sen blev min bror misshandlad av en kille- riktigt illa dessutom, tänk om folk bara visste hur lite som behövs för att det ska bli stora skador!
Sen kom det sista dråpslaget- min älskade morbror dör i en hemsk olycka på väg hem från jobbet i sälen.
Jag har inte smällt det än och undrar om man nånsin kommer förstå varför.
Nu är jag den enda tjej/ kvinna på mammas sida( förutom  min kusin som inte haft förhållande) som inte är änka. Tragiskt tycker jag, snart 30 och den enda som har sin älskade kvar.
Inte utan att man funderar hur länge man ska få vara två. Mamma änka vid 30, mormor vid 60 och min moster vid 50, nu fattas bara en vid 40, huuu nrj nu ska jag tänka på nåt annat.

Eftersom det här året inte visat sej på sin bästa sida än så är det bara att hoppas att vi går mot ljusare tider nu. Längtar efter våren och solen och bättre tider!

Idag är det barnkalas som gäller och det är ju alltid skoj!
Man får njuta av det lilla!!

Ha en bra dag och ta var på varandra, man vet aldrig!!

kram

RSS 2.0