trots, Trost och lite annat

Ja den här skolan tar kål på mej tror jag!
Hur jag än sliter så är det ändå massor som ska göras. När jag fått tag på boken jag letat efter, ja då är det redan dags för nästa bok, och så ligger jag efter på en gång. Det där med framförhållning är tydligen inte min grej.
Den här veckan är det skola varje dag utom imorgon, och då är det plugg med Carin som gäller. Sen på lördag är det omtenta för min del, då tentan såklart inte gick så bra. Kanske inte så konstigt med tanke på vad jag knaprade för piller, men inte så kul för det!
Sen nästa vecka är det hemtenta och inte mindre än 3 olika tentauppgifter och böcker ska behandlas! Vaddå hade det inte räckt med en?
Ena texten är på engelska och alla som känner mej vet vad jag tycker om det språket, så ja vi får väl se hur det går. Iallafall så måste ajg läsa den texten (21 sidor lite stil) till före måndag då vi ska träffas i studiegruppen och diskutera texten.

Ja ni ser vad mitt liv består av just nu!
Plugg plugg plugg!

Min svägerska vill komma och hälsa på, men jag vet inte alls hur vi ska få ihop det! För Andreas är borta under veckorna och jag går i skolan hela dagarna, och på kvällarna måste jag plugga, jag kan inte sitta och vara social en hel vecka, det fungerar bara inte just nu!
Hon föreslog att hon skulle vara med barnen på dagarna, men ja nej det kommer inte att gå! Tyvärr!

Lua håller äntligen på att börja prata! Mamma toj, toj mamma låter det så fort hon ser mej (mamma kom!)
Bapp- napp
Bapa- apa
dodis- godis  viktigt ord! ;-)
avv- vagn
äje eller avva beror på dagsformen - välling
tor- skor
min- MIN!
Duis- Lua
A´dresa- andreas
Tojje- Toffe min bror
Bompa- bolipbompa
packamacka- makkapakka
ja som ni ser det går sakta framåt, ja hon kan såklart fler ord än såhär, men jag kommer inte på alla.

Hon är en riktig goding och det går att skoja med henne säger dagisfröknarna, alltid nåt, eller hur?!

Varje dag ska det kollas på Bompa och Makkapakka, och eftersom det inte går på tv just nu så är det datorn hon ska se på. Och den bestämda damen hon SKA se makkapakka! Så är det bara!

Casperskrot- han verkar trivas lite bättre i skolan nu. Vi hoppas på att han snart har kompisar att leka med och att han ska må bra.
Imorgon ska vi på utvecklingssamtal och det ska bli spännande!
Har en hel del att ta upp med fröknarna! Som det att C. inte dricker i skolan av rädsla att kissa på sej när det alltid är kö till toaletten när barnen har möjlighet att gå. Och med 2 toaletter på 70 barn så förstår jag honom!
Han har en lång period haft ont i magen, och nu vill han inte sova i sin säng, vilket jag tror har med skolan att göra då han aldrig tidigare gjort så.
Dessutom leker han ofta själv när jag hämtar och vid lämning vill han gärna vara med oss, aldrig att han går fram till någon och börjar prata eller leka.

Förra veckan skulle Andreas hämta C. från fritids, men när han kom dit var C. borta. Efter många om.. så upptäcktes det att han var kvar inlåst i gympasalen, nersläckt och inlåst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FY F-N vad jag har varit arg på det!! Han var helt knävkt och grät och grät och hade panik! Han somnade inte själv, och drömde sen mardrömmar hela natten. A. sa till på morgonen sen att C. mådde såligt över det som hänt, och personalen lovade att hålla koll på honom!
Dagen efter! det när jag hämtade så frågade personalen hur det gått och att en sak till hade hänt. Den dagen som A. sagt till dem att hålla koll så hade C. försvunnit vid mellis, han skulle gå på toa, men kom aldrig tillbaka. Efter en stund hade nån reagerat och de gick för att leta. De hittade honom på toaletten, han nådde inte papperet och kunde inte själv ta sej därifrån. SUCK! Nu har personalen lovat att hålla bra koll på honom, och jag hoppas verkligen att de gör det!'

Imorgon får vi se hur de har tänkt och hur det fungerar!

Nu ska jag sova lite, behöver min skönhetssömn!

kram

allt eller inget!

jaja med bara en vecka mellan inläggen så får man väl vara nöjd iaf till en början ;-)

Idag började vi skola in Lua på nya dagiset, hon brydde sej inte nämnvärt om oss, så det kommer nog att gå bra!
Andreas är hemma den här veckan då han lyckats skada sej igen, förra veckan var det vänster knä och kryckor. Nu är det högerhand och gips i 3 veckor! Krossad knoge och sprickor i lillfingret så kan ni ju ana vad han gjort ;-)
....klanta--el...
Nu ligger han på soffan och fryser, jag och Lua har ätit lunch och nu åker vi nog ner till kupolen en sväng innan vi ska hämta Cappe från skolan.

Igår fyllde A. 32 och eftersom han inte skulle varit hemma hade jag inte bakat tårta. Men jag överraskade honom med en köpt istället. En svart prinsesstårta som visade sej vara (vad jag lärt mej) en prinstårta med blåbärssylt i. Ganska gott var det iallafall.
Lite paket inhandlade på Ullared fick han, och kanske kommer det nåt mer.

Till helgen är vi bjudna på dop på öjjen Gotland, funderar på att åka nu när vi inte kunde i somras, men vi har inte bestämt oss.




RSS 2.0