tragiskt!

Ja jag tycker verkligen att det är tragiskt att vissa (läs MÄN) inte bara tror utan också KAN ta sig friheter här i Sverige idag. Vi pratar om hederskulturer och mord, men våra svenska tjejer då? Jag blir så fucking jävla upprörd!! FY! och dessa rika försvarsadvokater som vinner kraft och beröm och hjälper sina klienter bara genom att visa sej. Nu ska pojkvännen 21-år överklaga sin dom på 12 år för att den är för hård. Ja herre gud hon råkade ju överleva (knappt) så det är ju inte mord. Att stackars Emma sen har fått ett straff för resten av sitt liv, ja det tar han ingen hänsyn till. Jäkla advokatskrälle!
Emma som enligt vad jag hört på Efterlyst har anmält pojkvännen flera gånger bland annat för våldtäkt, men polisen tittade bara på henne vid anmälan och så klart blev hon inte betrodd. Hemska hemska samhälle!!
Nu ligger hon där på sjukhuset och kan bara komma hem på besök, hon är sönderslagen och knivskuren, hon har fått en hjärnskada och hon kan inte prata.
Polisen stoppade pojkvännen i en bil efter misshandeln och kunde med hans hjälp hitta den svårtskadade Emma på en äng. Den polisen grät när han senare berättade om händelsen för att den var så fruktansvärd och Emma så skadad. Kasper själv sa att han lämnat henne i Guds händer.
Varför händer inget mer? Hur kan dessa män? få försvarsadvokater som är dyra och kostar staten massor av pengar, medans offren blir ifrågasatta? Hur skulle det bli om gärningsmännen fick förklara sitt sexliv och sin klädsel, vad och hur mycket de druckit. Istället för att offrens liv ska ifrågasättas anser jag att det är gärningsmännens liv och klädsel osv som ska ifrågasättas, inte mer än rätt att de ska förklara sig oskyldiga än att offret ska göra det!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6620301.ab

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0