Semester

Igår hade vi en trevlig dag tillsammans med svåger med familj. En sen frukost på altanen och sedan iväg till stranden i Åminne. Ljuvligt med 29´, sol och...skitkallt vatten :-( jag som hade tänkt bada massor i havet och saltvattnet, men men. Inte ens barnen var sugna på att  hoppa i trots det långgrunda vattnet och sandbotten. Vi gissar på att det är 16-17´ i vattnet nu.
På eftermiddagen åkte vi till huset där vi bor, duschade och bytte om, sen bar det av till Visby- me like!
VI trängde in oss allihop i vår bil- tur vi har så stor bil- 4 vuxna och 3 barn samt en barnvagn fick plats :-)
Åt på restauragnen Lilla elefant och sedan gick vi genom stan ner till hamnen. Riktigt mysigt!! jag älskar Visby, det är verkligen som att vara utomlands med alla gränder, ringmuren och utsatta palmer lite här och var. I hamnen fanns som vanligt en massa stora båtar och barnen var så nöjda över att få se dem, speciellt "piratskeppet" som låg där.
Kvällen avslutades med ett besök i saluhallen och GLASS!! 140 sorter har de där, helt sjukt mycket glass!!
Både "vanlig" glass, gotländs glass och Ben&Jerry mmmmm......
En marängsviss med "yoghurt smultron, chokolat ship samt en kula Ben & Jerry´s cherrychokolatglass, grädde, rån, maränger, vitchokladsås samt nötkross! Vi delade jag och A. Barnen tog varsin- Lua en calippo! och Cappe en våffla med en kula "Harry Potter"- lika sliskig som det låter. Glassen åt vi i hamnen och sedan traskade vi uppför backarna mot bilen. Kvällen gillades hos alla, glassen var såklart min favorit medans barnen mest uppskattade "Tomten som sov" i ett skyltfönster.

Får se vad morgondagen har att erbjuda :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0