putsat var det här

Jaha ja så var det flera dagar sen jag skrev igen...
Helgen gick i rasande tempo och ja vi hann faktiskt med en del också :-) ÄNTLIGEN!!
Började med att beställa en givare till hallen, så vi kan få värme i golvet och sätta igen vägg och tak. Kanske kanske vi kan få en fungerande hall snart, evighetsprojektet.
Började sen med garaget, rev och slet och flyttade saker. har bestämt att vi ska göra en stor garderob/förråd i ena delen av garaget. Det kommer bli så bra när det är klart!!
Eftersom det är oisolerade garagedörrar så är det ganska kallt därnere och i resten av källare med, men nu har vi inhandlat ett element som funkar super, får se om vi säger samma sak när elräkningen kommer...
En vägg blev färdigmålad och med bra resultat! En annan vägg visade sej inte lika enkel, den måste putsas om, så vi slet en hel kväll med att skrapa ner lösputs, sen började vi putsa, vilket tog en väldans tid. Kanske kan bero på att vi inte är vana med sånt?!
Tänkte ta en bild på väggen, men batteriet var slut i kameran så det får bli en bild på när väggen är nästan färdigputsad istället. Vi (läs A.) ska slå ut rören som sitter i väggen, därför har vi inte putsat ända upp.

Förhoppningen är att jag i veckan ska kunna måla väggen och börja montera garderobsvägg, vi får väl se hur det går!

Nu ska jag tillbaka till studierna!

Kram
L.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0